Zen Stones

" Het leven is een proces om te worden wie je bent "

Kristin Maesschalck

In mijn jarenlange praktijk als shiatsu-therapeut en familie-opsteller, heb ik ervaren dat een respectvol, veilig en warm kader essentieel is. Alleen dan kunnen mensen zich bewust worden van wat er leeft, zowel lichamelijk als geestelijk. Mijn verlangen als therapeut is om samen met jou dit pad te bewandelen en jou daarbij liefdevol te ondersteunen.


Kristin

SHIATSU

TRADITIONELE JAPANSE DRUKPUNTMASSAGE

Een vorm van manuele therapie waarbij o.a. op meridianen (energiebanen) en acupunctuurpunten wordt gewerkt die zich in en op het lichaam bevinden. Dit met behulp van de duimen, handpalmen en vingers.
Hierbij wordt niet met spierkracht gewerkt maar wordt het eigen lichaamsgewicht gebruikt.
Shiatsu heeft tot doel de energiebalans in het lichaam te herstellen. Het lichaam voelt prettiger aan waardoor de behandeling als diep ontspannend en helend wordt ervaren.

FAMILIE OPSTELLINGEN

Opgroeien en leven binnen een familiesysteem heeft een diepgaande invloed op onze persoonlijke ontwikkeling en op de wijze waarop we als individu in het leven staan.
Volgens Bert Hellinger, de grondlegger van familieopstellingen, doen zich binnen vrijwel elke familie gebeurtenissen voor die de familieharmonie verstoren. Onze familie van herkomst is van grote invloed op ons leven. Hoe groot die invloed onbewust is, weten wij vaak niet. Soms ligt de wortel van een probleem niet bij jezelf, maar bij gebeurtenissen in gezin of familie. Misschien is het probleem al generaties geleden ontstaan en steeds overgedragen. Je liefdevol losmaken van verborgen, belemmerende invloeden in de familie, dat is waar het bij familieopstellingen om draait.

 
 
 

Vondelstraat 29

Mechelen

België

Tel: 015/43.11.64    Gsm: 0477/23.63.84

CONTACT

Wanneer schrijven je makkelijker ligt

Je bericht is goed verzonden